До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гейлі Бібер стала новим обличчям Victoria's Secret

Білизняний бренд Victoria's Secret оголосив про нову співпрацю — його обличчям стала американська модель і трендсетерка Гейлі Бібер. У новій рекламній кампанії Гейлі позує в одязі для сну й трьох комплектах спідньої білизни з еластичного шовку — у білому комплекті з чорним мереживом, такому самому фіолетовому ансамблі й лавандовому образі з червоною окантовкою. "Я дуже рада бути в компанії дивовижних жінок, багато з яких надихали мене своїми історіями. Нетерпляче очікую можливості допомогти Victoria's Secret унести позитивні зміни", — прокоментувала співпрацю Гейлі.

Гейлі Бібер

Цього року бренд Victoria's Secret оголосив про те, що більше не влаштовуватиме щорічного шоу зі своїми знаменитими "ангелами". Натомість бренд вирішив сфокусуватися не на зовнішності дівчат, а на їхніх досягненнях. До співпраці марка запросила представниць найрізноманітніших професій, серед яких актриса Пріянка Чопра, футболістка Меган Рапіноу, адвокатка Палома Есслер і представниця лижного фристайлу Ейлін Гу. Тепер же компанію впливовим дівчатам склала Гейлі Бібер, яка розповідатиме про бренд у соціальних мережах, як одна з учасниць клубу VS Collective. "Ми дуже раді вітати Гейлі в активній групі жінок. Її щирість і прагнення залишатися вірною собі надихають", — сказала Джені Шаффер, головна дизайнерка Victoria's Secret Lingerie.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.