До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гайді Клум виходить заміж

24 грудня супермодель Гайді Клум оголосила про заручини. У своєму Instagram-акаунті Клум опублікувала щасливе фото з нареченим, на якому в деталях можна розглянути обручальний перстень, і підписала кадр лаконічно: "Я сказала "так!". Нареченим став 29-річний гітарист групи Tokio Hotel, Том Каулітц.

Про відносини Гайді Клум і Тома Каулітца заговорили цього року, коли в травні вони з'явилися разом на церемонії amfAR Gala Cannes. Для обох цей шлюб не стане першим. Гайді Клум була одружена двічі: з 1997 до 2002 – зі стилістом Ріком Піпіном, а 2005-го вийшла заміж за музиканта Seal, з яким прожила 7 років. У моделі четверо дітей. Що стосується Тома Каулітца, то він недовгий час був одружений на моделі Ріа Зоммерфельд.

Коли і де відбудеться весілля (можливо, в Німеччині – і Гайді, і Том народилися в цій країні), поки невідомо. Але точно ясно, що з дітьми Гайді Клум Том ладнає: у своєму Instagram-акаунті модель ділиться відео, де Том грає на гітарі і співає разом з донькою Гайді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.