До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцогиня Кембриджська в тіарі принцеси Діани

Тіара Cambridge Lover's Knot, яка раніше належала принцесі Діані, є однією з найулюбленіших прикрас герцогині Кембриджської. Її вона одягає часто, і з задоволенням. Останній "вихід тіари" був у жовтні. Тоді в Букінгемському палаці відбувся гала-прийом на честь сьомого короля Нідерландів, Віллема-Александра і королеви Максими. До цього Кейт носила Cambridge Lover's Knot на прийомі на честь короля Іспанії в липні 2017 року, а вперше головний убір принцеси Діани вона одягла для банкету в Букінгемському палаці в грудні 2016 року. На офіційному сімейному портреті в честь Різдва Кейт також в тіарі Cambridge Lover's Knot.

Герцогиня Кембриджська в тіарі Cambridge Lover's Knot

4 грудня в Букінгемському палаці минув передсвятковий дипломатичний прийом за участі членів британської королівської родини. Для заходу герцогиня Кембриджська вибрала довгу сукню Jenny Packham, розшиту кристалами і лелітками, а улюблену тіару Cambridge Lover's Knot доповнила перловими сережками і браслетом. Сама тіара створена 1914 року для королеви Мері, дружини Георга V і прикрашена розсипом діамантів і грушоподібними перлинами, розвішеними в 19 діамантових арках, увінчаних бантами закоханих.

Герцогиня Кембриджська в тіарі Cambridge Lover's Knot
Герцогиня Кембриджська в тіарі Cambridge Lover's Knot
Герцогиня Кембриджська в тіарі Cambridge Lover's Knot

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.