До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де відпочивають топмоделі цього літа

Щоліта супермоделі літають відпочивати на найкращі курорти, де морська блакить сусідить з піщаними пляжами, а гірська місцевість — з розкішними краєвидами. Це літо вийшло однозначно найочікуванішим і найособливішим у всіх. Далеко не всі дівчата зважилися полетіти відпочивати за кордон, багато хто обмежився відпочинком на задньому дворі свого будинку або подорожжю до сусіднього міста з дотриманням заходів самоізоляції. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти до супермоделей і зібрав найяскравіші подорожі цього літа.

Кайлі Дженнер і Кендалл Дженнер, 2020
Кайлі й Кендалл Дженнер

Сестри Кайлі й Кендалл Дженнер вирушили цього літа відпочивати разом. Спочатку дівчата вирішили відвідати каньйон Пойнт-Кемпграунд, розміщений у високогірній пустелі штату Юта. Зупинилися сестри в мальовничому готелі Amangiri Resort. Розважалися Кендалл і Кайлі прогулянками каньйоном, плаванням у басейні й нічними феєрверками. Згодом дівчата перемістилися на приватну яхту й вирушили вздовж блакитних берегів.

Реклама

<b>Кендалл дженнер лето 2020</b>

Ізабель Гулар

Міконос — один з островів Кікладського архіпелагу й улюблена літня локація супермоделі Ізабель Гулар. Дівчина буває тут щоліта. Цей сезон, попри коронавірус, не став винятком з правил. Щоправда, спершу Ізабель відвідала ще Лазурове узбережжя. Гулар поділилася у своєму Instagram-акаунті щасливими знімками відпочинку на віллі, біля басейну, а також на тлі Егейського моря. За світлинами Ізабель Гулар можна сказати, що відпочинок удався на всі 100%.

<b>Изабель гулар лето 2020</b>

Едіта Вілкевічуте

Литовська топмодель Едіта Вілкевічуте, яка цього сезону представляє нову б’юті-лінійку Chanel, у липні також встигла відвідати мальовничий Міконос. І хоч вона не має акаунту в Instagram, до мережі потрапили її світлини, зроблені на тлі блакитного прозорого моря. До речі, на цих знімках вона приміряє образи українського бренду Atelier Handmade — лляну сорочку й мінімалістичний купальник. Після цих фото точно захочеться записатися в спортзал.

<b>Edita_Mikonos</b>

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Якщо минулого літа Розі Гантінгтон-Вайтлі разом із чоловіком Джейсоном Стетхемом і їхнім малюком Джеком Оскаром відпочивали на острові Капрі, то цього сезону супермодель не зважилася на таку далеку подорож. Розі вибрала відпочинок, який передбачав мінімум людей і максимальне дистанціювання, — мандри Великим каньйоном. На знімках з відпочинку видно, що Розі встигла навчитися плавати на байдарці, надивилася досхочу на гарні краєвиди, поплавала в річці Колорадо, прочитала не одну книгу й насолодилася відпочинком у самоті біля басейну на віллі.

<b>рози лето 2020</b>

Сара Сампайо

Схоже, що горбиста місцевість каньйонів і мальовничі водосховища на річці Колорадо цього літа найпопулярніший туристичний напрямок серед супермоделей. Сара Сампайо, наприклад, вирішила відвідати знамените озеро Пауелл — друге за величиною водосховище в Сполучених Штатах, розміщене на території американських штатів Юта й Аризона. Насолодившись дикою природою сповна, португальська супермодель вирушила до себе на батьківщину й зупинилася в готелі Sublime Comporta, де на неї чекали смачні літні коктейлі й велика кількість свіжих фруктів.

<b>Сара сампайо лето 1010</b>

Шаніна Шейк

Австралійська топмодель Шаніна Шейк це літо проводить на іспанському острові Ібіца зі своїм новим хлопцем. Попри те, що модель не публікує знімки зі своїм коханим, нам вдалося взнати його ім’я — це бізнесмен Seyed Payam Mirorabi. Шаніна закарбувала їхню відпустку в Instagram серією світлин на розкішній яхті, також показала краєвиди з вікна готелю, свої численні літні образи, прозору воду біля узбережжя Ібіци й романтичну вечерю на березі Середземного моря.

<b>Шанина шейк лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.