До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Філіп Пляйн про Нью-Йорк, моду нульових і жінок

Цей рік став переломним для німецького бренду Philipp Plein, який почав активне і, головне, успішне підкорення американського ринку – одного з ключових в світі. Vogue.ua дізнався у дизайнера Філіпа Пляйна про секрети його успіху, моду нульових і жінок.​

Филипп Пляйн
Про Нью-Йорк

Показ поточної осінньо-зимової колекції в Нью-Йорку став великим кроком для бренду Philipp Plein, який допоміг нам голосно заявити про себе на американському ринку. Це дуже живе і динамічне місто, що дуже близьке за духом Philipp Plein. Саме йому ми і присвятили колекцію. У американців завжди був доступ до кращих товарів – вони вибагливі і знають, чого хочуть. При цьому вони виглядають розкішно і хочуть веселощів. Це все вони і знайшли в нашій новій колекції.

Реклама
Philipp Plein осінь-зима 2017/2018
Philipp Plein осінь-зима 2017/2018
Про моду нульових

Я радий, що мода 2000-х знову повернулася. Мені дуже близька ця естетика безкомпромісної жіночності та сексуальності. Саме вона лягла в основу бренду Philipp Plein, який, до речі, був заснований в 2008 році. Кому, як не нам, знати все про моду нульових і вміти піднести її в новому, сучасному вигляді.

Про жінок

Мене захоплюють жінки, які впевнені в собі і не бояться ризикувати. Саме таким я присвячую свої колекції і радий, що їм вони теж подобаються. Навіть моделей на шоу ми вибираємо таких, щоб було зрозуміло – це йде дівчина в стилі Philipp Plein.

Співачка Фергі і Філіп Пляйн
Про дизайнерів

Я ніколи ні на кого не озирався, йшов своєю дорогою, однак мені дуже близька барочна естетика Джанні Версаче. Мабуть, він єдиний дизайнер, з яким би я хотів познайомитися і поспілкуватися. Його відчуття жіночності і краси дуже близьке моєму. Думаю, що ми б знайшли спільну мову і проговорили б не одну годину.

Про колаборації

Вважаю, що спільні колекції з представниками різних видів мистецтв – це дуже круто. Наприклад, в рамках сезону Resort 2018 ми випустили капсульну колекцію з графіті-художником Alec Monopoly. До неї увійшли різноманітні футболки, кросівки і шкіряні куртки.

Philipp Plein Resort 2018

Також ми встигли попрацювати з боксером Флойдом Мейвезером, створивши для нього боксерський халат і шорти Philipp Plein, в яких він вийшов на поєдинок з ірландцем Конором Макгрегором після 2-річної перерви.

Про власний образ

Моя денна уніформа дуже проста – куртка-косуха, біла або чорна футболка, джинси або джоггери, а також кросівки. Мені важливо відчувати себе комфортно, адже у мене дуже напружений графік, однак щоранку я знаходжу сили і час для пробіжки – це допомагає зарядитися енергією і налаштуватися на продуктивний лад. Всім раджу.

Філіп Пляйн
Про Різдво

Різдво – це одне з моїх улюблених свят. Я ще точно не знаю, де буду його святкувати, але точно знаю, що буду в колі рідних і коханих людей. І так, вже потрібно готувати подарунки, часу залишилося не так багато.

Монобрендові бутики Philipp Plein в Україні:

Київ: вул. Хрещатик, 15/4, Пасаж

Дніпро: Катеринославський бульвар, 2

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.