До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція стилю Сієнни Міллер

28 грудня британській модниці Сієнні Міллер виповнюється 42 роки. Акторка зіграла десятки різних ролей у кіно: легендарну Еді Седжвік, спокусливу Франческу в "Казанові" й легковажну Нікі в "Красунчику Алфі" — і це геть не весь список її перевтілень. Різнопланові образи Міллер любить приміряти не лише на екрані, а й у житті. За останні 20 років акторка зробила величезний стрибок у стилі — від головного адепта бохо-шику до витонченої мінімалістки у вбраннях The Row, не позбавленої дещиці романтизму.

Сієнна Міллер

Богемний шик

У середині нульових, у період стосунків з Джудом Лоу, британська акторка зарекомендувала себе іконою богемного шику. Квітчасті легкі сукні, селянські блузи, торочки, козаки, рвані джинси і брилі були головними атрибутами її стилю в той час.

Реклама

Сієнна Міллер

Бейбі-дол

Згодом Сієнна зробила реверанс у бік жіночності й навіть грайливості. Ковбойські черевики замінили акуратні ботильйони на підборах, а вузькі скіні витіснили широкі джинси з гардероба британки. Крім того, акторка зробила ставку на пір’я, лелітки та сукні в стилі бейбі-дол — і так дефілювала на червоних доріжках у нових образах.

Сієнна Міллер

Елегантність

У 2012—2015 роках експерименти зі стилем майже завершилися й Сієнна продовжила розвивати вибрану лінію елегантності. Спідниці довжини максі й міді, витончені силуети, прості форми, мінімум аксесуарів і акцент на природність.

Сієнна Міллер

Сієнна тепер

Зараз же стиль Сієнни Міллер остаточно сформувався. Вона вибирає спокійний одяг, функціональний і мінімалістичний, але неодмінно додає в образи дещицю британського романтизму. Також у її гардеробі дедалі частіше з’являються кутюрні вбрання, але носить вона їх так само легко.

Сієнна Міллер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.