До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емма Робертс показала перший знімок новонародженого сина

Наприкінці 2020 року Емма Робертс і її коханий Ґаррет Гедлунд стали батьками. 27 грудня на світ з’явився хлопчик, ім’я та знімок якого пара тримала в таємниці. Однак сьогодні Емма Робретс вирішила відгорнути завісу таїни й поділилася першим фото новонародженого сина та назвала його ім’я. "Спасибі 2020 року за те, що зробив одну річ правильно, — написала актриса. — Наш світлий промінчик Родс Роберт Гедлунд".

На знімку в Instagram-акаунті Емма сидить на дивані й ніжно ​​тримає малюка на руках. Для першого спільного кадру Емма вибрала парні образи для них із сином. Актриса вдягла помаранчеву сукню Stella McCartney і босоніжки Andrea Wazen, а син був загорнений у пелюшку такого ж кольору. Для Емми Робертс та її бойфренда Ґаррета Гедлунда дитина стала первістком. Раніше актриса дала відверте інтерв’ю, у якому зізналася, що вона тривалий час не могла завагітніти через ендометріоз. Через це вагітність стала подвійним подарунком для Робертс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.