До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емілі Ратаковські різко висловилася про справу Гарві Вайнштейна

Днями в Лос-Анджелесі минула прем'єра кінострічки "Неограновані коштовності", продюсером якої виступає чоловік Емілі Ратаковські, Себастьян Бір-Макклард. Відома топ-модель прийшла підтримати його. На червону доріжку вона одягнула бандажну чорну сукню Herve Leger зі сміливими вирізами і відкриті босоніжки. Але найбільше уваги привернуло не вбрання супермоделі, а напис на руці, адресований продюсеру Гарві Вайнштейну, якого звинуватили в масовому харасменті. Емілі висловилася коротко: "fuck harvey".

Емілі Ратаковські

Емілі Ратаковські ніколи не тримала власної думки при собі. Вона відкрито відкидала заборону Дональда Трампа на імміграцію в аеропорту LAX 2017 року й підтримувала жіночі марші в Америці. З моменту появи руху #MeToo в жовтні 2017 року Емілі Ратаковські регулярно виступала проти медійного магната Гарві Вайнштейна. Новим приводом висловити свою думку послугувала мирна угода, яку уклав продюсер-насильник зі своїми жертвами.

Реклама

"Сьогодні Гарві Вайнштейн і його збанкрутіла кіностудія домовилися про врегулювання з десятками його можливих жертв на суму 25 мільйонів доларів. За умовами угоди від продюсера не вимагають визнавати провину або виплачувати з власних коштів будь-яку суму своїм жертвам", – написала Емілі Ратаковські на своїй сторінці в "Інстаграмі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.