До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес у різдвяній рекламній кампанії Coach

Американський бренд Coach представив різдвяну рекламну кампанію. Новий кампейн під назвою Holiday Is Where You Find It присвячений сумці Beat Shoulder Bag, натхненій ритмом бізнес-центру Нью-Йорка, а також новому рюкзаку й поясній сумці Hitch для чоловіків. Головною героїнею кампейну стала глобальна амбасадорка бренду Дженніфер Лопес. На знімках і в рекламному ролику Лопес позує зі своєю матір’ю Гваделупою Родрігес і дітьми — близнюками Еммою й Максом Муньїсами.

Дженніфер Лопес у рекламній кампанії Coach

Рекламна кампанія, створена під час унікальних подій 2020 року, підкреслює віру Coach у позитив, пошук втіхи в дрібницях, прагнення до комфорту та сімейні традиції. Holiday Is Where You Find It представлений ​​як серія образів, у яких головні герої славлять старі й нові традиції. Кампейн втілює ідею про те, що свято — стан душі, незалежно від того, як ви проводите його цього року.

Реклама
Каміла Морроне в рекламній кампанії Coach

Дженніфер Лопес — не єдина знаменитість, яка демонструє нову колекцію бренду. У зніманні також взяли участь інші амбасадори Coach Family, серед яких Майкл Б. Джордан зі своєю родиною, а також Кіко Мізухара, Джеремі Лін, Ян Цзі Майкл, Каміла Морроне, Меган Ті Жеребець, Квінсі, Юну і Рамлу Алі.

Майкл Б. Джордан у рекламній кампанії Coach
Кіко Мізухара в рекламній кампанії Coach
Раміль Алі в рекламній кампанії Coach

Coach також представив короткометражний ролик у вінтажному стилі, що оповідає, як Дженніфер Лопес планує провести майбутні канікули вдома зі своєю родиною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.