До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Doja Cat — найяскравіша гостя Тижня високої моди

Тиждень високої моди сезону весна-літо 2023 добіг кінця. Його головною зіркою, без сумніву, стала співачка Doja Cat, яка за чотири дні модного марафону щонайменше двічі змогла здивувати всіх.

Doja Cat
Doja Cat

Реклама

Так, Тиждень моди вона розпочала з ефектної появи на шоу Schiaparelli, коли її тіло було прикрашене 30 000 кристалів Swarovski. Працювала над цим незрівнянна Пет Макграт, яка поділилася в Instagram процесом створення цього шедевра. До речі, тривав він 4 години 58 хвилин, а з огляду на те, що шоу Schiaparelli проходить з самого ранку, то ніч у дівчат була точно безсонною.

Doja Cat перед шоу Schiaparelli
Doja Cat перед шоу Schiaparelli

Наступний її вау-вихід стався вже на шоу Viktor&Rolf. Було б цікаво побачити її в одному з нових нарядів авторства голландського дуету, але Doja Cat зробила ставку на протилежний за настроєм образ – маскулінний та загадковий. Його особливістю стали накладні вуса та борідка.

Doja Cat
Doja Cat

Інші два виходи Doja Cat були вже більш передбачуваними. На шоу Jean-Paul Gaultier вона з'явилася в яскраво-синій шкіряній сукні із затягнутою талією та акцентом на стегна, а в гості до П'єрпаоло Піччоллі та на його вечірку Valentino вона прийшла вже в сексапільній мінісукні, кейпі до підлоги та з довгим волоссям. Справжня майстриня маскування й епатажу.

Doja Cat
Doja Cat

Doja Cat у Valentino
Doja Cat у Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.