До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дочка Джуда Лоу на відкритті поп-ап-бутика Miss Dior

Айріс Лоу з’явилася на відкритті першого поп-ап-простору Miss Dior, який відкрили в паризькому ресторані L'Avenue

Айріс Лоу

Dior зібрав друзів Дому, інфлюенсерів і знаменитостей на відкритті нового тимчасового простору Miss Dior, що з’явився безпосередньо в ресторані L'Avenue, розміщеному поруч із бутиком Dior на Авеню Монтень. Поп-ап-простір буде відкрито для публіки до 10 жовтня, а всередині все декоровано квітами. Фільтри SnapChat, які можна знайти в ресторані, занурюють відвідувачів у додану реальність. Айріс Лоу прийшла на відкриття з новою зачіскою і яскравим макіяжем з акцентом на очі.

Реклама
Айріс Лоу

Дочка Джуда Лоу й актриси Седі Фрост розпочала свою модельну кар’єру в дитинстві, дебютувавши на сторінках Vogue з батьками й братом у віці близько двох років. Вона має всі нахили, щоб зробити кар’єру: зовнішність, гени й навіть фею-хрещену (нею стала Кейт Мосс). Цього року моделі виповниться 21; офіційно вона захоплюється моделінгом з 15, коли Miu Miu запросили її знятися в лукбуку круїзної колекції бренду. Айріс також ставала обличчям кампаній Burberry. Нині вона перебуває в Парижі на Тижні моди й активно розвиває свій інстаграм, у якому близько пів мільйона підписників.

Ще не так давно в Айріс було довге волосся, але дівчина радикально змінила імідж, зважившись на екстремально коротку стрижку.

Її перетворення закарбував для британського Vogue фотограф Аласдер Маклеллан, а знімками Айріс поділилася в інстаграмі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.