До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Майкла Поланського — нового хлопця Леді Ґаґи

Близько року тому співачка Леді Ґаґа розійшлася зі своїм нареченим Крістіаном Каріно, потім їй приписували роман з Бредлі Купером, з яким Ґаґа знялася у фільмі "Зірка народилася". А тепер відоме ім’я її нового хлопця. Коханим Леді Ґаґи став Майкл Поланський — випускник Гарварду, IT-підприємець і керівник Parker Group — компанії співзасновника Facebook Шона Паркера. Vogue.ua вирішив розібратися, хто такий Майкл Поланський.

Леді Ґаґа і Майкл Поланський
Він не має нічого спільного із зірковим життям

З лютого 2020 року в житті Леді Ґаґи з’явився новий чоловік — Майкл Поланський. Як відомо, Майкл далекий від голлівудського життя, до якого звикла Ґаґа, проте вони разом. За даними Entertainment Tonight, Майкл Поланський закінчив Гарвард у 2006 році за спеціальністю "Математика та інженерія". Нині він працює виконавчим директором компанії Parker Group. Крім того, є одним із засновників Інституту імунотерапії раку імені Паркера, який співпрацює з провідними імунологами й онкологічними центрами країни.

Реклама
Вони зустрілися не так давно

За словами родичів, Леді Ґаґа і Майкл Поланський почали зустрічатися наприкінці 2019 року, ретельно приховуючи свій роман. Проте папараці помітили закохану пару в Лас-Вегасі на новорічних святах і за поцілунком у Маямі за кілька днів до "Супербоула—2020". Лише на початку лютого пара вирішила оголосити про свої стосунки. Леді Ґаґа опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок з Майклом з підписом: "Ми добре повеселилися в Маямі. Люблю всіх своїх маленьких монстрів і фанатів, ви — найкращі".

Майкл — нова зірка інстаграму Леді Ґаґи

Відтоді як пара оголосила про свої стосунки, Майкл постійно присутній в Instagram Леді Ґаґи. Співачка публікує численні спільні селфі й підписує світлини: "Моє безглузде кохання", "З Днем святого Валентина", "Ти — найкращий", а також ставить безмежну кількість смайликів-сердечок. Схоже, що артистка щаслива й хоче, щоб її шанувальники співраділи разом з нею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.