До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'янка Балті і Dolce & Gabbana: любов у фотографіях

Італійську топ-модель Б'янку Балті, яка святкує сьогодні 34-й день народження, можна сміливо назвати музою модного Будинку Dolce & Gabbana. Вони співпрацюють з 2005 року і за цей час встигли дійсно полюбити один одного.

Б'янка Балті в рекламній кампанії аромату Light Blue

Блакитноока уродженка Ломбардії уособлює все те, про що Доменіко Дольче і Стефано Габбана кажуть у своїх колекціях – жіночність, чуттєвість і сексуальність. За ці роки вона встигла не тільки стати обличчям їхнього аромату Light Blue і знятися в безлічі фотосесій, а й навіть пройтися по подіуму, перебуваючи при надії.

Реклама
Б'янка Балті на показі Dolce & Gabbana осінь-зима 2015/2016

Ніжна і любляча мати, фатальна красуня з червоних доріжок і дівчисько з сусіднього двору, з якою можна наїстися піци і морозива – це все Б'янка Балті, якою надихаються Dolce & Gabbana і захоплюється весь світ.

Рекламна кампанія Dolce & Gabbana весна-літо 2005
Dolce & Gabbana Jewellery
Dolce & Gabbana весна-літо 2012
Рекламна кампанія Dolce & Gabbana Baby

Сама модель також не соромиться почуттів до улюбленого бренду, вибираючи вбрання Dolce & Gabbana і для червоних доріжок, і для прогулянок з дітьми, адже італійці якщо люблять – то назавжди.

<b>БьянкаБалтиДольчеГаббана</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.