До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вагітна Ешлі Грем опублікувала оголені фото

Відома plus-size модель Ешлі Грем, яка любить дивувати підписників своїми відвертими світлинами, цього разу опублікувала серію нових знімків у вагітному стані. Модель не соромиться показувати своє оголене тіло, формуючи в такий спосіб суспільну думку про рівність і прийняття себе. На чорно-білих кадрах авторства творчого дуету Луїджі Мурену і Янго Хензі модель позує повністю оголеною на пізньому строкові вагітності. На одному з кадрів на животі моделі зображені двоє немовлят у позі ембріонів, а на іншому Ешлі з’явилася в чорній шифоновій накидці.

"Спасибі @luigiandiango за те, що закарбували мене і моїх хлопчиків, і дякую @heartsciencemidwifery (Kimm Sun) за прекрасну майстерність, що пожвавила образ моїх хлопчиків", — написала модель під знімком. Про вагітність Грем стало відомо у вересні 2021 року, і, схоже, вже на початку 2022 року модель стане мамою вдруге. Ешлі та її чоловік виховують сина Айзека, якому в січні виповниться два роки.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.