До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпопулярніші Instagram-пости знаменитостей в квітні

Період карантину по всьому світові має і свої плюси. Так, у 2020 році цифрова творчість отримала величезний поштовх до розвитку. Багато зірок і брендів перейшли в режим онлайн і спробували змінити цей світ на краще – від рекламної кампанії Jacquemus, знятої через FaceTime, до танцювальної вечірки Пі Дідді. Vogue.ua зібрав 8 найкращих постів знаменитостей в Instagram за квітень, які мають особливе значення.

Бела Хадід для Jacquemus

Тревіс Скотт провів концерт в Fortnite

Американський репер Тревіс Скотт провів онлайн-виступ на популярній платформі комп'ютерних ігор Fortnite. Музичне шоу називалося Astronomical і було присвячено його головному альбому Astroworld і новій композиції музиканта. Всього за віртуальним виступом Тревіса Скотта стежили 27,7 млн користувачів.

Реклама

Рекламна кампанія Jacquemus з Белою Хадід по FaceTime

В умовах карантину дизайнер Симон Порт Жакмюс запропонував новий спосіб ведення бізнесу. Дизайнер створив креативну рекламну кампанію сезону весна-літо 2020 року, яка отримала назву Jacquemus at Home. У зйомках взяли участь супермодель Белла Хадід, актриса Барбі Феррейра і музикант Стів Лейсі. Революційний Кампейн був знятий фотографом П'єром-Анжем Карлотти через відео-месенджер FaceTime. Так, фірмова естетика півдня Франції – ткані капелюхи, структуровані солом'яні сумки, ніжні трикотажні вироби – були представлені в сучасній інтерпретації.

Репер Пі Дідді танцював 9 годин

У пасхальну неділю 2020 американський репер Пі Дідді взяв участь у благодійному зборі коштів через Instagram Live в партнерстві з некомерційною організацією Direct Relief. Всього за 9 годин репер зміг зібрати більше 4 млн доларів, що пішли на допомогу медикам, які борються з коронавірусом. У Instagram-вечірці репера взяли участь Дрейк, Дженніфер Лопес, Ліззі, Наомі Кемпбелл, Жанель Моне, Леброн Джеймс та інші знаменитості.

Бейонсе і Меган Ті Жеребець випустили найбільший хіт літа 2020

29 квітня Меган Ті Жеребець і Бейонсе зняли яскравий ремікс популярного синглу Меган "Savage", який увійшов в її останній альбом EP Suga. Реперка підписала пісню словами: "Я буквально плачу".

Уроки медитації від Ліззо та SZA

Американська співачка Ліззо разом з соул-співачкою, відомою під сценічним псевдонімом SZA, провели прямий ефір по медитації. Ліззо виконала мелодійну гру на флейті, а SZA доповнила виступ грою на тибетській музичній чаші. "Музика – інструмент для досягнення високих вібрацій, вона відкриває серце. Дякую @sza за те, що дозволила мені підняти свою частоту разом з вами. Деякі люди не розуміють цього, але вони обов'язково відчують", – написала Ліззо в Instagram.

Кайлі Дженнер в TikTok

Кайлі Дженнер вирішила оновити контент додатку для обміну відео TikTok, що зараз стрімко розвивається. Дівчина разом зі своєю кращою подругою Стассі Караніколау відтворила знамениті сцени з американського реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян". Серед епізодів – момент, де Кім Кардашьян втратила сережку за 75 000 доларів США на Мальдівах.

Ток-шоу Наомі Кемпбелл "No Filter With Naomi"

6 квітня Наомі Кемпбелл запустила своє ток-шоу "No Filter With Naomi" на платформі YouTube, яке проходить у форматі прямих ефірів. Супермодель взяла інтерв'ю у таких гостей, як Анна Вінтур, Сінді Кроуфорд, Марк Джейкобс, Ешлі Грехем, Адут Акеч, Серена Вільямс, Карлі Клосс. Щодня Наомі зустрічається зі своїми зірковими друзями і веде бесіди про життя без фільтрів.

Дрейк показав свій особняк в Торонто

Канадський репер Дрейк провів віртуальну екскурсію по своєму величезному будинку в Торонто. Так, у квітні в американському виданні Architectural Digest були опубліковані знімки інтер'єрів зірки хіп-хопу. Раніше шанувальники Дрейка вже бачили невеликі елементи дизайну особняка в його новому кліпі Toosie Slide, а тепер у них з'явилася можливість розглянути детальніше дизайн будинку. Серед пам'ятних деталей: ванна, зроблена з цільного шматка мармуру, фортепіано Bösendorfer і Такасі Муракамі, цілий баскетбольний майданчик, величні люстри й чимала колекція сумок Birkin.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.