До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 улюблених пар джинсів принцеси Діани

Крім елегантних костюмів-двійок, що складаються з двобортних жакетів та спідниць, а також легендарних вечірніх суконь, леді Ді тяжіла до утилітарного деніму. Комбінезони в стилі ретро, ​​стильні джинси-дудочки або знебарвлені блакитні моделі — саме таким був модний почерк принцеси Діани. Улюблениця преси та найстильніша представниця британської королівської сім'ї віддавала перевагу джинсам з високою посадкою в поєднанні з бавовняними сорочками, шкіряними бомберами і діловими жакетами.

Принцеса Діана

Щороку у всьому світі продається близько 4,5 мільярда джинсів. Джинсова тканина, що стала невід'ємною частиною жіночого і чоловічого гардероба, радує своєю універсальністю, яку часом дизайнери представляють в автентичній або грайливій формі, граючи з різними стилями. У новому сезоні весна-літо 2021 бренди показали всілякі моделі, про які ми розповідали тут. Тим часом леді Ді мала схильність до джинсів із завищеною талією, але вона також не соромилася носити комбінезони з деніму в пастельно-жовтому відтінку або з синьої джинсової тканини. З огляду на те, що стиль принцеси Діани досі надихає мільйони дівчат по всьому світу, Vogue.ua пропонує згадати 7 улюблених пар джинсів британської принцеси.

Реклама

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.