До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 мінімалістичні образи Анджеліни Джолі в Парижі

Анджеліну Джолі справедливо можна назвати не тільки талановитою голлівудською актрисою, а й модною іконою. Її вірність певним брендам, силуетам і кольорам — ось, що зробило її стиль упізнаваним. Минулого тижня, коли Джолі зі своїми дітьми вирушила до Парижа в коротку відпустку, актриса вибрала одяг мінімалістських брендів, що стали невіддільною частиною її повсякденного гардероба. Під час французьких канікул вона зробила ставку на вбрання таких марок, як The Row, Gabriela Hearst, Chloé і Christian Dior. Пропонуємо поглянути на чотири нові образи Анджеліни Джолі, які вам обов’язково захочеться повторити.

Анджеліна Джолі

У Франції Анджеліна Джолі поєднувала зустрічі, пов’язані з її місією посла доброї волі ООН, із сімейним дозвіллям. Як амбасадорка спільного проєкту Guerlain і ЮНЕСКО "Від жінок бджолам", відома актриса встигла відвідати пасіку в Провансі й вручила дипломи першим випускницям програми, а відтак вирушила до Парижа. Разом з дітьми зірка в перший же день відвідала виставку "Світ Бенксі" в Espace Lafayette Drouot, а потім завітала за покупками до паризького флагмана Kith. На вулиці Джолі бачили в костюмі із шовку й вовни з колекції дизайнерки Габріели Герст Resort 2022 для Chloé. Джолі вдягла брючний ансамбль бежевого відтінку з білою футболкою, елегантними лодочками й мінісумкою Christian Dior.

Реклама
Анджеліна Джолі

Ця зіркова подорож не була б повноцінною без можливості продемонструвати різне вбрання, і Джолі дотримувалася цієї традиції, змінюючи щоразу свій образ, коли виходила з дому. Щоб зазирнути до крамниці Guerlain, вона вибрала молочну версію сукні-сорочки Tanita з бавовняного попліну від бренду The Row, прикрашену скромними деталями у вигляді перламутрових ґудзиків і монохромного пояса на талії. Потім актриса попрямувала на вечерю біля Ейфелевої вежі. Джолі швидко перевдяглася в чорну сукню Evelyn із шовкового твілу дизайнерки Габріели Герст, доповнивши свій вихід туфлями з ремінцями. Поверх сукні Анджеліна вдягнула об’ємний оксамитовий кардиган, який завершив total-black образ.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Джолі дбала про класичний мінімалістичний стиль упродовж усієї подорожі. Згодом ікона стилю перевдяглася в ще один стриманий модний образ. Анджеліна вбралася в бежеву сукню з колекції Gabriela Hearst весна-літо 2020. Оманливо простий сарафан із шовкового попліну мав і свою цікавинку — відкриту спину із зав’язками та широку спідницю А-силуету. Цей образ медового забарвлення з витонченими деталями, що належить до колекції, орієнтованої на захист довкілля, став ідеальним літнім вибором.

Анджеліна Джолі

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.