До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 нові сукні Енн Гетевей у відтінках рідкого золота

14 січня стримінговий сервіс HBO Max представив прем’єру нового фільму "Локдаун" з Енн Гетевей і Чиветелем Еджіофором у головних ролях. Британська романтична комедія з елементами трилеру оповідає історію про пару, яка пережила пандемію коронавірусу. Через погіршення ситуації в усьому світі міжнародного престуру й виходів на червоні доріжки цього року не було, однак Енн знайшла вихід із ситуації й опублікувала на власній сторінці в Instagram три розкішні образи у відтінках рідкого золота: легку плісовану сукню Azzaro, зухвалу мінісукню Vivienne Westwood з металізованої тканини й силуетну сукню відтінку рожевого золота Atelier Versace з глибоким розрізом.

Першим образом актриси стала металізована золота сукня Azzaro. Вбрання з довгими рукавами ще на подіумі в січні минулого року викликало фурор, проте Ерін Волш, стилістка Гетевей, знайшла спосіб, як зробити образ цікавішим. Вона стилізувала шари ніжного ламе великими сережками й помадою глибокого бордового відтінку. Тим часом знімок у русі, який зробив Christian Högstedt, тільки підсилив красу образу.

Реклама

Другою була срібна сукня-корсет дизайнерки Вів’єн Вествуд, подібна до образів з колекції Vivienne Westwood весна-літо 2012. Тоді металізована сукня стала фавориткою серед знаменитостей завдяки своєму стрункому силуету, що підкреслює пропорції "пісочного годинника". Енн Гетевей приміряла модернізовану версію сукні. Глибоке декольте й асиметричний поділ привертали увагу самі по собі, але в поєднанні з діамантовими сережками-краплями й безліччю яскравих каблучок цей образ заграв по-новому.

Жодна червона доріжка не обходиться без вбрання Донателли Версаче. Якби прем’єра на червоній килимовій доріжці була можлива, від виходу Енн Гетевей у вбранні Atelier Versace публіка була б у захваті. Але завдяки бажанню Гетевей здивувати всіх, цей образ справив таке ж враження через Instagram. Актриса з’явилася у вечірній сукні, усипаній рожевими лелітками з ніг до голови. Вбрання було доповнене спокусливим декольте й сміливим розрізом біля стегна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.