До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 колаборації Грейс Коддінгтон з модними брендами

Стиліст Грейс Коддінгтон майже 30 років пропрацювала в американському Vogue і в 76 років не перестає радувати шанувальників цікавими проектами. Остання її робота – з модним будинком Louis Vuitton, тизер якої 28 травня представили під час показу круїзної колекції бренду. Vogue.ua згадав, з ким ще співпрацювала ця рудоволоса британка.

Ніколя Гескьєр і Грейс Коддінгтон
Louis Vuitton

В рамках показу Louis Vuitton Resort 2019, який став першим після продовження контракту Ніколя Гескьєра з модним будинком, дизайнер показав спільну капсулу з Грейс Коддінгтон. Її ключовим елементом стала шовкова піжама, усипана зображеннями монограм LV і котів від Коддінгтон. Всю колекцію можна буде побачити вже в жовтні цього року. Її складе як готовий одяг, так і шкіряні аксесуари.

Реклама
Balenciaga

Грейс Коддінгтон не тільки відомий стиліст, але і відмінний ілюстратор. 2012 року вона розробила дизайн сумки для модного Будинку Balenciaga, а також шарф. Прикрашені вони були її улюбленими котами, а на малюнки Коддінгтон надихнула кішка Pumpkin. Другою особливістю став яскраво-помаранчевий відтінок міні-колекції, що асоціюється з кольором волосся стиліста.

Comme des Garçons

2016 року Грейс Коддінгтон випустила аромат для Comme des Garçons, який став її спогадом про дитинство в англійському селі. Ключовий його компонент – місцеві садові троянди, які особливо сильно розкриваються разом з бергамотом, рожевим перцем, фрезією і персиковим цвітом. Прикрашає флакон пробка у вигляді голови кота.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.