До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчина Бонда: 19 вінтажних фотографій акторки Урсули Андресс

19 березня швейцарській акторці Урсулі Андресс, більше відомій як перша дівчина Джеймса Бонда, виповнюється 83 роки. Акторка зарекомендувала себе як світловолоса фатальна красуня і зробила собі ім'я ще 1962 року після знаменитої пляжної сцени в першій стрічці про таємного агента 007 – "Доктор Ноу". Її ефектний вихід в білому бікіні досі порівнюють з картиною Боттічеллі "Народження Венери".

Урсула Андресс, 1965

Роль сексуальної подружки Джеймса Бонда відкрила Урсулі двері в кіноіндустрію. Партнерами по майданчику стали багато зірок кіно – від Діна Мартіна до Шона Коннері. Так, у фільмі "Четверо з Техасу" акторка знялася з Френком Сінатрою, потім була роль у картині "Вечірка в Акапулько" з Елвісом Преслі, після чого в фільмі "Що нового, кішечка?" дівчина розділила знімальний майданчик з Вуді Алленом. Особисте життя акторки також не залишилося в тіні: свій перший голлівудський роман Урсула закрутила з Джеймсом Діном 1955 року, потім був шестирічний шлюб з актором і режисером Джоном Дереком, після чого Андресс пішла від нього до Жана-Поля Бельмондо. Роман тривав вісім років, після чого дівчина зізналася, що саме Бельмондо став коханням усього її життя. Vogue.ua зібрав 19 вінтажних світлин, на яких зображені найкращі сцени акторки, а також кадри з життя, зроблені в 1960-х роках.

Реклама

<b>Урсула</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.