До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 19 улюблених жакетів Гейлі Бібер

"Я ношу багато блейзерів і, думаю, що жакети — невіддільна частина будь-якого гардероба, принаймні це справді хороша й практична річ", — каже Гейлі Бібер. І це дійсно так. Тільки у 2021 році Гейлі виходила у світ не менш як у 32 різних версіях блейзерів. У модниці є свої фаворити серед брендів, як-от Anouki, Tom Ford, Stand Studio, Frankie Shop і Acne Studios. Та найбільше зірка вподобала вироби бренду Madga Butrym. Картаті жакети з маскулінними плечима авторства дизайнерки Магди Бутрим — основа модного гардероба Гейлі.

Гейлі Бібер у жакеті Magda Butrym

В арсеналі Гейлі найчастіше можна побачити дуже об’ємні версії жакетів, але вона також вибирає приталені варіанти й укорочені блейзери з м’якими плечима. Удень Бібер поєднує їх зі штанами й футболкою з напуском, з джинсами й худі, а також із мінішортами й трикотажними бралетами. Увечері, як відомо, зірка носить брючні костюми на голе тіло.

Реклама

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.