До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

13 найяскравіших модних моментів Серени Вільямс

Серена Вільямс, одна з найкращих спортсменок світу, на шпальтах вересневого номера Vogue US оголосила, що незабаром завершить тенісну кар’єру. З моменту свого дебюту у великому тенісі, Вільямс вражала світ не лише своїми професійними досягненнями, а й найсміливішими модними образами. На корті легендарна спортсменка могла з’явитися в будь-чому: білому тренчі, обтислому чорному комбінезоні, комплекті кольору фуксії й навіть джинсовому міні. Від Вімблдону до Відкритого чемпіонату США, чемпіонка наважувалася вдягати все, що їй заманеться, та навіть спричиняла суперечки в суспільстві. Окрім того, Вільямс засвідчила, що є іконою моди й поза кортом: в Gucci на Met Gala, у Versace на весіллі Меган Маркл і принца Гаррі або в Off-White на подіумі.

Серена Вільямс у Gucci на MET Gala у 2021 роціСерена Вільямс у Gucci на MET Gala у 2021 році

Для MET Gala у 2021 році Серена Вільямс вибрала образ від Gucci. Ансамбль тенісистки складався з мереживного боді та пір’яної накидки.

Реклама
Серена Вільямс у Versace на весіллі Меган Маркл і принца Гаррі у 2018 роціСерена Вільямс у Versace на весіллі Меган Маркл і принца Гаррі у 2018 році

Як близьку подругу Меган Маркл легендарну тенісистку запросили на королівське весілля у 2018 році. Для урочистої події Вільямс вибрала сукню Versace та прикраси Bulgari. Згодом вона перевдягнулася у квітчасту сукню Valentino й кросівки.

Серена Вільямс на шоу Off-White у 2022 роціСерена Вільямс на шоу Off-White у 2022 році

Під час Тижня моди в Парижі сезону осінь-зима 2022/2023 Off-White вшанували пам’ять свого покійного креативного директора й засновника бренду Вірджила Абло показом під назвою Spaceship Earth, an "Imaginary Experience". На подіум того дня разом з Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд та Беллою Гадід вийшла й Серена Вільямс.

Серена Вільямс у рожевому ансамблі в Австралії у 2021 роціСерена Вільямс у рожевому ансамблі в Австралії у 2021 році

У 2021 році під час Відкритого чемпіонату Австралії Серена Вільямс вийшла на корт у костюмі Nike кольору фуксії — ідеальна відповідність естетиці Barbiecore.

Серена Вільямс у джинсовій спідниці на US Open у 2004 роціСерена Вільямс у джинсовій спідниці на US Open у 2004 році

У 2002 році Серена Вільямс почала вбиратися в обтислі й сміливі костюми на корт. Ігноруючи критиків, у 2004 році вона наважилася вдягнути джинсову мініспідницю Nike на US Open разом із чорними гетрами до колін. Однак чемпіонці довелося зняти їх перед грою, оскільки вони порушували правила одягу гравців.

Серена Вільямс у сукні Versace на вечірці церемонії Серена Вільямс у сукні Versace на вечірці церемонії "Оскар" у 2022 році

Для вечірки церемонії "Оскар" Серена Вільямс переробила сукню Versace, яку вона вдягала на церемонію вручення премії Critics Choice Awards. Тенісистка попросила Донателлу Версаче вкоротити її та зняти шлейки.

Серена Вільямс у білому тренчі на Серена Вільямс у білому тренчі на "Вімблдоні" у 2008 році

На "Вімблдоні" у 2008 році Серена Вільямс здивувала глядачів, одягнувши білий тренч під час розминки. Кілька років по тому, у 2012 році, на тому ж турнірі вона порушила правило, згідно з яким спортсмени мають бути вдягнені повністю в біле, й наважилася надіти фіолетову пов’язку й шорти.

Серена Вільямс на шоу Balmain у 2022 роціСерена Вільямс на шоу Balmain у 2022 році

Цього року Серену Вільямс запросили на показ Balmain на Паризькому тижні моди. Для події чемпіонка вибрала оксамитовий ансамбль Balmain і доповнила його аксесуарами бренду.

Серена Вільямс у рожевому леопардовому вбранні в Австралії у 2020 роціСерена Вільямс у рожевому леопардовому вбранні в Австралії у 2020 році

Серена Вільямс ніколи не боялася яскравих принтів і кольорів. Для чемпіонату Australian Open у 2020 році тенісистка вибрала комплект з леопардовим принтом рожевого кольору.

Серена Вільямс у Versace на Critics Choice Awards у 2022 роціСерена Вільямс у Versace на Critics Choice Awards у 2022 році

Оригінальна сукня Versace, яку Донателла Версаче вкоротила на прохання Серени Вільямс для виходу на вечірку премії "Оскар".

Серена Вільямс в асиметричному вбранні Nike на Australian Open у 2021 роціСерена Вільямс в асиметричному вбранні Nike на Australian Open у 2021 році

Унікальний комбінезон в асортименті Серени Вільямс з асиметричним кроєм і яскравими контрастними кольорами.

Серена Вільямс у вбранні Nike в Англії у 2022 роціСерена Вільямс у вбранні Nike в Англії у 2022 році

Ідеальне поєднання для Серени Вільямс: колір, принт, аксесуари і, звісно, все від Nike.

Серена Вільямс у Gucci на церемонії премії Серена Вільямс у Gucci на церемонії премії "Оскар" у 2022 році

Під час останньої церемонії вручення премії "Оскар" Серена Вільямс разом зі своєю сестрою Вінус відкривали захід. Сестри були присутні на премії через номінований фільм "Король Річард", що розповідає про їхнього батька та початок їхніх тенісних кар’єр.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.