До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних речей бузкового кольору, як у Гейлі Бібер

Гейлі Бібер — ключова персона у відродженні сексуальної довжини міні. Днями модниця з’явилася в Парижі в новому літньому образі актуальної колірної палітри 2021 року. Для походу крамницями з чоловіком Джастіном Бібером топмодель одягла бузкову мікроспідницю The Attico і в’язаний топ лавандового відтінку Raf Simons. Бібер доповнила образ своєю улюбленою сумкою Bottega Veneta Pouch у фіолетовій версії. Щоб додати вбранню характерного почерку, модниця вибрала замість підборів масивні чорні лофери Chanel, які мали набагато практичніший вигляд для шопінгу.

Гейлі Бібер

Бузковий образ Гейлі Бібер — приклад сучасного монохромного вбрання, яке нині демонструють модниці у своїх Instagram-акаунтах. Замість чорного або білого, впливові streetstyle-зірки роблять ставку на пастельні і яскраві кольори, серед яких почесне місце займає рожевий, зелений, фіолетовий, жовтий і помаранчевий. Vogue.ua підтримує цей тренд і пропонує добірку з 10 модних речей бузкового кольору, як у Гейлі Бібер.

Реклама

<b>сиреневый предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.