До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірки "8 подруг Оушена" в Нью-Йорку

Кейт Бланшетт, Енн Гетевей і Сандра Буллок зараз перебувають у Нью-Йорку, де займаються промо-кампанією їх нового фільму "8 подруг Оушена". Вже відбулася офіційна прем'єра стрічки, а тепер дівчата активно відвідують телевізійні шоу та дають інтерв'ю. Вслід за ними бігають папараці, які фіксують кожен крок зірок. Vogue.ua подивився, які образи вони вибирають.

Прем'єра "8 подруг Оушена" в Нью-Йорку
Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт, яка 10 днів поспіль як глава журі Каннського кінофестивалю ледь встигала перевдягати розкішні вечірні сукні, в Нью-Йорку обирає брючні костюми. Причому актриса не обмежує себе строгими образами. За останні пару днів вона продемонструвала, що однаково впевнено себе почуває як в замшевій двійці або костюмі насиченого жовтого відтінку, так і в жакеті з брюками, посипаними тисячами леліток.

Реклама
Енн Гетевей

Актриса Енн Гетевей в ці дні демонструє любов до яскравих насичених квітів, які їй безсумнівно личать, а саме до цегляно-помаранчевої гами.

Сандра Буллок

Сандра Буллок любить комбінезони та часто їх носить. На прем'єру "8 друзів Оушена" вона прийшла у вечірньому комбінезоні відтінку весняної трави, а для одного з переглядів стрічки вибрала більш повсякденну версію з відкритими плечима. Також вона не забуває про повітряні квіткові сукні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.