До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дочки знаменитостей, які повторювали образи своїх матерів

Для доньки це особливе задоволення — перебирати мамин гардероб у пошуках невловимої "перлини". Наприклад, структурного блейзера, який сидітиме на плечах так само, як, можливо, у 1980-х, або пари оксамитових туфель на підборах, або атласної сукні-комбінації. А коли твоя мама ще й знаменитість, то можливість знайти у неї в гардеробі щось цікаве та унікальне збільшується у сотні разів.

Анджеліна Джолі і її дочка Захара Джолі-Пітт
Анджеліна Джолі і її дочка Захара Джолі-Пітт

Реклама

На свій випускний бал Лені Клум, дочка Гайді, одягла сукню-комбінацію, в якій її мати-супермодель з'явилася на гала-концерті Comedy Relief у 1998 році. Торік Захара Джолі-Пітт супроводжувала свою матір на прем'єру "Вічних" у тій самій сукні, в якій Анджеліна Джолі вийшла на червону доріжку премії "Оскар" у 2014 році. Ми зібрали найвідоміші випадки, коли доньки знаменитостей позичали речі з шаф своїх матерів.

Сальма Гаєк з дочкою у 2023 році  і Сальма Гаєк у 1997 році
Сальма Гаєк з дочкою у 2023 році і Сальма Гаєк у 1997 році

Дочка Сальми Гаєк, 15-річна Валентина Палома Піно, одягнула знайому сукню на церемонію вручення премій "Оскар"-2023, яку відвідала разом із матір'ю. Якщо Гаєк обрала помаранчеву сукню Gucci, то Піно з'явилася в сукні Isaac Mizrahi, яку її мати носила у 1997 році на балу "Вогонь і лід" у Нью-Йорку.

Сінді Кроуфорд у 1992 році і Кайя Гербер  у 2019 році
Сінді Кроуфорд у 1992 році і Кайя Гербер у 2019 році

Кайя Гербер і Сінді Кроуфорд разюче схожі — коли вони одягають те саме вбрання, їх практично неможливо відрізнити. Щоб відсвяткувати свій 18-й день народження, Кайя одягла бондажний шкіряний корсет, мініспідницю і зробила начіс, надихнувшись сексуальним образом Versace, в якому її мати з'явилася на MTV Video Music Awards у 1992 році.

Керол Міддлтон і Кейт Міддлтон
Керол Міддлтон і Кейт Міддлтон

У королівських родинах дочки та матері також обмінюються речами. Наприклад, Керол Міддлтон, щасливиця з доступом до завидного гардеробу Кейт Міддлтон, позичила рожеву сукню Me+Em своєї дочки, щоб одягнути її на Royal Ascot у 2021 році.

Принцеса Кароліна Ганноверська і Шарлотта Казірагі
Принцеса Кароліна Ганноверська і Шарлотта Казірагі

Шарлотту Казірагі часто вважають однією з найстильніших молодих представниць королівської сім’ї нашого часу, і, здається, це мати подарувала їй відчуття стилю. Принцеса Кароліна Ганноверська вперше одягла цю чорну вишиту сукню Chanel у 2000 році в Монако, а Шарлотта, муза модного Дому, яка, зокрема, їздила верхи на показі в 2021 році, одягла таку ж сукню на Bal de Rose у 2017-му.

Вілалак Тейген і Кріссі Тейген
Вілалак Тейген і Кріссі Тейген

Вілайлак Тейген, мати Кріссі Тейген, позувала в інстаграмі у тій же сукні 16Arlington з яскравим принтом і торочками, яку її донька одягла для виступу на The Tonight Show.

Лєні Клум і Гайді Клум
Лєні Клум і Гайді Клум

Вищезгадана поява Лені Клум у сукні її матері на випускному балі не обійшлася без власної "родзинки". Лені доповнила лаконічне шовкове вбрання блискучим намистом і дитячою сумкою з блискітками, а Гайді в 1998 році одягла золотий ланцюжок і чорні туфлі-човники з відкритим носком.

Кортні Кокс і Коко Аркетт
Кортні Кокс і Коко Аркетт

Мереживні комбінації ніколи не виходять із моди — принаймні, за словами доньки Кортні Кокс, Коко Аркетт. Вона знову вдягла темно-синю прозору сукню з підкладкою, яку спочатку носила Кокс на прем’єрі фільму "Зміїні очі" в Лос-Анджелесі в 1998 році.

Принцеса Мері і її дочка принцеса Ізабелла
Принцеса Мері і її дочка принцеса Ізабелла

Принцеса Мері відома своїми елегантними костюмами, а її дочка, принцеса Данії Ізабелла, схоже, піде її стильними слідами. Цей білий костюм-трійку носила Марія у Швеції, а пізніше його одягла Ізабелла.

Королева Єлизавета II і принцеси Беатріс
Королева Єлизавета II і принцеси Беатріс

Хоча покійна королева Єлизавета II є бабусею принцеси Беатріс, а не її матір’ю, біла блискуча сукня Norman Hartnell, яку королева позичила Беатріс на її весілля, є надто помітною, щоб залишитися без згадки. Королева вперше одягла сукню в Римі під час державного візиту в 1961 році.

Анджеліна Джолі і Шайло Джолі-Пітт
Анджеліна Джолі і Шайло Джолі-Пітт

Шайло Джолі-Пітт одягла чорно-білу сукню з принтом Christian Dior своєї матері Анджеліни на чергову прем’єру фільму "Вічні".

Королева Швеції Сільвія і принцеса Швеції Вікторія
Королева Швеції Сільвія і принцеса Швеції Вікторія

Принцеса Швеції Вікторія одягла сукню Nina Ricci своєї матері на церемонію вручення Нобелівської премії 2018 року. Її мати вперше одягла рожево-сіру сукню на той самий захід у 1995 році.

Королева Швеції Сільвія у 1950-х роках і принцеса Швеції Вікторія зараз
Королева Швеції Сільвія у 1950-х роках і принцеса Швеції Вікторія зараз

Принцеса має звичку позичати речі з гардеробу матері — цей комплект вперше одягла королева Сільвія в 1950-х роках минулого століття, але він так само вишукано виглядає і зараз .

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.