До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая, Джіджі Гадід та Пріянка Чопра на відкритті виставки в Мумбаї

Якщо минулого тижня світові зірки зібралися на шоу Dior Cruise 2023 в Індії, то тепер у центрі уваги опинилось відкриття виставки у культурному центрі Ніти Мукеш Амбані в Мумбаї. З цієї нагоди знаменитості одягли гламурні вбрання у індійському стилі. Так, Зендая зʼявилась у фіолетово-золотистому сарі від індійського бренда Rahul Mishra, викравши всі погляди оточюючих.

Зендая
Зендая

Реклама

Це був перший образ Зендаї на червоній доріжці після того, як її стиліст і давній творчий партнер Лоу Роуч "пішов на пенсію", що змусило глядачів гадати про майбутні виходи актриси, які він допомагав створювати більше десяти років. Але у її позолоченому бра та максіспідниці з лелітками читалось лише одне чітке послання: тривога була безпідставною, а стосунки Зендаї з Роучем міцніщі, як ніколи. Свідчення цього непохитного зв’язку також було знайдено у вечірньому виході Роуча, який також співпрацював із Rahul Mishra для черної доріжки урочистого заходу. Роуч зробив ставку на широкий жакет шервані та спідницю з лехенги, верх і низ яких були хитромудро вишиті маками.

Тим часом, супермодель Джіджі Гадід була помічена у власному сучасному сарі: біло-золоте вбрання Abu Jani Sandeep Kolsa було доповнене ювелірними прикрасами Jacquie Aiche. А у перший день дводенного гала-концерту вона одягла тренч бренду "Himachal" разом із відповідними брюками Rahul Mishra. "Образ має на меті сформулювати фантастичне відтворення гімалайської весни, яку Рахул вперше відчув", — написав бренд в Instagram про образ, на вишивання якого в майстерні Мішри знадобилося понад 2400 годин. Серед інших присутніх знаменитостей були актриса Пріянка Чопра у сукні Amit Aggarwal разом з чоловіком Ніком Джонасом, Пенелопа Крус у фантастичній сукні з пір’ям та індійська актриса Сонам Капур. Ми зібрали найкращі образи знаменитостей на NMACC Gala 2023.

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід
Зендая
Зендая
Пенелопа Крус
Пенелопа Крус
Пріянка Чопра і Нік Джонас
Пріянка Чопра і Нік Джонас
Сонам Капур
Сонам Капур
Том Голланд
Том Голланд
Ліза Коши
Ліза Коши

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.