До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як поєднувати Zara та Chanel — демонструє принцеса Вельська

Якщо ми розглядаємо британську королівську родину як суверенних представників влади з портфелем нерухомості вартістю десь у 15,6 мільярда фунтів, то може здатися нерелевантним те, як її члени вдягаються та скільки витрачають на це коштів. Однак принцеса Вельська доклала чималих зусиль, щоб її сприймали як свідому та зважену жінку в модній системі — Кейт любить і часто демонструє свою любов до поєднання демократичних і люксових брендів, до того ж вона регулярно вдягає ті самі речі з року в рік.

Реклама

Менш ніж через тиждень після того, як вона вдягла стильний (і досить доступний) комплект від Sézane, принцеса Вельська з'явилася у двобортному білому блейзері Zara на грі Англії проти Фіджі у чвертьфіналі Чемпіонату світу з регбі. Вона вперше одягла цей жакет — що вартує 65,99 фунта стерлінгів — під час відвідин коледжу Ландау Форте в Дербі ще в лютому, і двічі носила червону версію цієї речі: під час візитів до Кенту та Копенгагена.

Вболіваючи з терас і потискуючи руки гравцям англійської команди з регбі після матчу, принцеса Вельська була вбрана в блейзер Zara з широкими штанами Roland Mouret, довершивши образ годинником з нержавіючої сталі Cartier та класичною сумкою Chanel. Звичайно, більшість з елементів її образу зовсім недешеві, але чимало людей надихатимуться принцесою в її вмінні поєднувати елементи високої моди з більш доступними предметами одягу.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.