До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити брючні костюми у стилі Марго Роббі

Головні ролі в таких фільмах, як "Амстердам" та "Вавілон", привернули додаткову увагу преси до Марго Роббі, зокрема й через її вишуканий гардероб. Її виходи на червоній доріжці були присвячені грайливим експериментам і сексуальній елегантності — її пудрово-рожева сукня Chanel на церемонії "Золотий глобус" є прикладом першого, а зелена сукня з драпіруванням BottegaVeneta – другого. Якщо для урочистих виходів Марго часто робить ставку на вечірні сукні, то для повсякденних образів вибирає брючні костюми – від шкіряних моделей BottegaVeneta до шовкових варіантів Galvan.

Марго Роббі
Марго Роббі

Реклама

Елегантні костюми стали візитівкою багатьох знаменитостей. На думку відразу спадають Джулія Робертс і Вікторія Бекхем — і тепер до них приєдналася Марго Роббі. Її стилістка Кейт Янг подбала про те, щоб кожен образ мав бездоганний вигляд. У гардеробі актриси часто можна побачити білі смокінги RalphLauren, костюми зі штанами-кльош ProenzaSchouler та фірмовий твід Chanel. Ми зібрали найкращі виходи Марго Роббі в брючних костюмах, щоб надихнути вас носити їх стильно.

<b>Як носити брючні костюми у стилі Марго Роббі</b>
Як носити брючні костюми у стилі Марго Роббі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.