До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У грецькій залі: Анджеліна Джолі вибирає бежевий

Шанувальники останнім часом нерідко звинувачували Анджеліну Джолі в надмірній прихильності до чорного кольору. На їхню думку, темні барви візуально старили акторку і навіть робили її образ хворобливим. Однак Джолі завжди любила стриманий і спокійний одяг, а її гардероб у стилі пуризму – приклад того, як функціональність і практичність не суперечать жіночності і елегантності. Не зраджує пуризму американка і з настанням літа, тільки однотонний чорний вона тепер замінює на беж.

Анджеліна Джолі

2 червня її впізнали на одній з вулиць Лос-Анджелеса під час прогулянки з донькою, для якої акторка вибрала мінімалістичну довгу сукню нюдового відтінку. Довжина до підлоги, завищений акцент на талії і відсутність зайвих деталей миттєво викликали асоціації з образами давньогрецьких богинь. Завершили образ масивні окуляри і плетена сумка, яка вже увійшла у список головних аксесуарів цього літа.

Анджеліна Джолі і Вів'єн

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.