До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сміливість та відвага: стиль Селін Діон

Влітку минулого року стало відомо, що в Селін Діон з’явився новий стиліст. Його звати Лоу Роч, і те, що йому вдалося зробити з гардеробом співачки, ввесь час викликає обговорення як у прихильників артистки, так і в модної преси.

Instagram @luxurylaw

Тому що не можна ось так просто вийти в худі Vetements із зображенням постера фільму "Титанік" і лишитися непоміченою. Особливо, якщо тобі не 25, а 48. Сам Лоу назвав той вихід Селін так: "This is one of the biggest fashion moments of 2016". Можна сказати, що для Лоу Роча робота з Діон – це також певний виклик. Одна справа вдягати зовсім молодих зірок, на кшталт Зендаї та Аріани Гранде, й зовсім інша – працювати зі справжньою дівою, чия музична кар’єра триває майже тридцять років.

Реклама

На свої виступи в Вегасі Селін Діон завжди вдягає наряди от-кутюр – і саме вона є справжньою споживачкою "важкої" моди. Як каже артистка: "Одяг іде за мною; Я не слідом за одягом".

<b>дион селин</b>

Причому, споживає от-кутюр вона в неймовірних кількостях, а її живі реакції на показах змушують думати, що Діон отримує від цього всього ще й неймовірне задоволення. Так, в минулому році на показі колекції Haute Couture одного зі своїх улюблених дизайнерів Джамбаттіста Валлі вона співала та плескала в долоні, а потім відправилася за лаштунки, щоби плакати від щастя з Валлі та його мамою. "Ніхто більше не аплодував", – згадувала вона дещо зашаріло.

Звичайно, Лоу Роучу неймовірно пощастило з фактурою – у Селін прекрасна фігура, безкінечні ноги, й вона чарівна у своєму прагненні носити найефектніші "луки". Однак, іноді робота стиліста може змусити думати, що в його клієнта роздвоєння особистості. Тому що між фотографіями Селін в шкіряному плащі до підлоги, рокерській футболці та кепці та її ж виходом у ніжно-рожевій сукні й на тонких шпильках не більше тижня, й словосполучення "стилістична єдність" це останнє, що може спасти на думку, під час перегляду цих зображень.

З одного боку, це чудово, що співачка, яка пережила затяжну хворобу, а потім і смерть чоловіка знайшла в собі сили далі жити яскравим життям. І чи багато можна назвати жінок, дещо старше середнього віку, які так відчайдушно розважаються й справді отримують задоволення від життя. Таких сміливих можна порахувати на пальцях однієї руки. Модне хуліганство завжди ліпше байдужого виразу обличчя й зверхності. З іншого боку, можливо не варто так сліпо довіряти стилісту, котрий пропонує вийти з велетенським бантом, як у кота з радянського мультфільму, й брюках, що візуально перетворюють ноги на колони.

Vogue.ua пропонує подивитися найсміливіші виходи Селін Діон.

<b>dion</b>

Читайте також:

Герцогиня Кетрін на Вімблдоні

20 найкращих спільних фото Девіда та Вікторії Бекхем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.