До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розі Гантінгтон-Вайтлі приміряє модну плісировку

Спостерігати за Instagram-сторінкою топмоделі Розі Гантінгтон-Вайтлі — одна насолода. Вона сповнена світлом і чистими мінімалістичними образами. Один з останніх — у розслабленому костюмі молочного відтінку з дуже дрібною плісировкою, що буде доречний не тільки під час карантину, а й коли ми гулятимемо набережними уздовж моря, насолоджуватимемося неспішними вихідними або милуватимемося заходами сонця з подругами.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Дрібна плісировка, подібна до зіжмаканого паперу, цього сезону з’явилася в колекціях багатьох брендів — за традицією з нею багато працює Іссей Міякке, у якого їй присвячена навіть окрема лінійка Pleats Please Issey Miyake, поєднання плісе з яскравими принтами можна знайти у Valentino й Mary Katrantzou, мінімалістичні рішення — в Ellery і Khaite, а Gabriela Hearst і зовсім використовували габардин у дрібну складку для пошиття тренча.

Реклама

<b>RosiePlisse</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.