До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пріянка Чопра вчить носити червоний

Червоний колір особливо красивого вигляду набуває восени – контрастує він з холодною природою навколо, або, навпаки, зливається з полум'яним листопадовим листям. Знає про це і акторка Пріянка Чопра, яка нерідко включає червоний у свій щоденний гардероб.

Пріянка Чопра
Елегантний вибір

Червона спідниця довжини міді – річ, яка потребує акуратності. Чопра знайшла чудове рішення, як вписати її навіть у строгий дрес-код. Допоміг їй з цим тонкий светр бежевого кольору, до якого вона підібрала плащ з цієї гами. Дует червоного і бежу має по-осінньому теплий вигляд і його варто запам'ятати всім дівчатам зі схожим типажем зовнішності.

Реклама
Пріянка Чопра
Яскравий акцент

Червоний светр великої в'язки допоміг Пріянці Чопрі оживити повсякденний прогулянковий образ. Він став ключовим акцентом, що вдало контрастував з блакитними джинсами і темно-синім пальтом.

Пріянка Чопра
Трохи драми

Пріянці Чопрі личать теплі глибокі відтінки, і вона цим уміло користується. Наприклад, червоний з цегляним підтоном вона обіграла за допомогою контрасту фактур – шовку і шкіри. Сумка також була червоною, але ще і з тисненням.

Пріянка Чопра

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.