До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: перша леді України у Франції

16 квітня Президент України разом з першою леді прилетіли до Франції з робочим візитом. Крім запланованих зустрічей, зокрема й з Бріджит Макрон, розклад Олени Зеленської передбачав відвідування Версальського палацу, де вона презентувала новий українськомовний гід.

Олена і Володимир Зеленські

Нагадаємо, що Олена Зеленська й далі розвиває програму поширення українськомовних аудіогідів у всьому світі — версальський став уже 14. Минулого тижня перша леді презентувала два нові українськомовні аудіогіди в Туреччині — у Галатській вежі в Стамбулі й у Музеї анатолійських цивілізацій в Анкарі. Цього року українськомовні аудіогіди також з’являться в лондонському Тавері, Національному природничому музеї в Берліні, музейному комплексі Ватикану, Меморіальному комплексі історії Голокосту — Яд Вашем, Державному музеї мистецтв імені Ігоря Савицького в Узбекистані.

Реклама
Олена і Володимир Зеленські, Бріджит та Еммануель Макрони

До Парижа Олена Зеленська прибула в костюмі бренду LAKE — відомого своєю тонкою роботою з артреференсами й українською спадщиною. Наприклад, остання колекція марки була присвячена епосі українського бароко, яке дизайнерки Олеся Кононова й Анастасія Рябоконь переосмислили на новий лад. Доповнили образ лаконічні прикраси Guzema Jewelry.

Олена Зеленська в костюмі LAKE STUDIO

На відкритті аудіогіда у Версальському палаці перша леді продемонструвала новий образ — тренч одеського бренду Olenich вона поєднала з веганськими кедами Veja. Одна з найвідоміших прихильниць цієї взуттєвої sustanable-марки — герцогиня Кембриджська.

Олена Зеленська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.