До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Наомі Скотт у Richard Quinn

20 листопада в Лондоні відбулася прем'єра нового фільму "Ангели Чарлі" – оновленої екранізації знаменитої франшизи. На червоній доріжці зібралися знамениті гості, серед яких сяяли головні героїні блокбастера – Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінська. У цей вечір вся увага папараці дісталася акторці Наомі Скотт, яка продемонструвала зухвалий і сексуальний образ Richard Quinn.

Наоми Скотт на красной дорожке Наомі Скотт у Richard Quinn

Як зазначив стиліст акторки Задріан Смітт, головне завдання полягало в тому, щоб розвіяти образ принцеси Жасмин з попередньої кінострічки "Алладін" і представити шанувальникам зовсім іншу Наомі. Дизайнер Річард Квінн якнайкраще впорався з цією вимогою. Наомі з'явилася на червоній доріжці в латексному чорному комбінезоні, на який вона одягнула мінісукню, розшиту драматичними аплікаціями з синіх і чорних бутонів троянд. "Ми зазвичай створюємо об'ємні образи для виходів на червоні доріжки, але це вбрання має зухвалий, короткий і небезпечний вигляд, – сказав Річард Квінн. – Ми називаємо його диявольською сукнею".

Наомі Скотт у Richard Quinn

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.