КУПИТИ КВИТКИ

Образ дня: Леді Гага на премʼєрі фільму "Джокер. Божевілля на двох" у Лондоні

Леді Гага завжди була однією з тих, хто прикладає зусилля до своїх образів. Незалежно від того, одягає вона авангардні сукні Alexander McQueen, сукню з м’яса, ковбойський капелюх чи пір’я, можна розраховувати на те, що знаменитість принесе драму на червону доріжку. Тож не дивно, що вона продовжує свою любов до ефектного одягу під час своєї нової глави в ролі головної героїні.

Реклама.

Суперзірка відвідала лондонську прем’єру фільму "Джокер: Божевілля на двох", у якому вона грає Гарлі Квін разом із Гоакіном Феніксом у ролі Джокера. Вогненно-червоний ансамбль — скульптурна куртка-болеро та максісукня — був виготовлений Celine на замовлення та доповнений коштовностями Tiffany & Co., брошкою, сережками та одним великим перснем з діамантом. Але саме зачіска та макіяж дійсно допомогли актрисі передати бунтарський дух своєї персонажки. Чорно-червона перука і крапля, намальована Сарою Танно, нагадували трохи клоунські риси, якими відомі Джокер і Гарлі у всесвіті DC.

Поруч зі своїм колегою Феніксом вона виглядала справжньою кінозіркою — але не в традиційному розумінні. Стрічка "Джокер. Божевілля на двох" вийде у світовий прокат уже 4 жовтня.

Леді Гага та Гоакін Фенікс
Леді Гага та Гоакін Фенікс

За матеріалами Vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.