До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон в сукні Elie Saab

Принц і принцеса Вельські стали гостями на королівському весіллі в Йорданії, де кронпринц Хусейн одружився з РаджвоюАльСаїф. З цієї нагоди Кейт одягла рум’яно-рожеву сукню з високим коміром ElieSaab, прикрашену ніжною квітковою вишивкою на ліфі. Свій образ принцеса Вельська доповнила яскравими сережками та золотим клатчем. Зазвичай при виборі вбрання на весілля Кейт Міддлтон звертається до свого улюбленого британського модного Дому AlexanderMcQueen, але цього разу вона зробила ставку на ліванського дизайнера. Дрескодом заходу був whitetie, а ця сукня стала одним із найгламурніших образів на весіллі, які ми коли-небудь бачили на Кейт.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Реклама

Хоча для принца і принцеси Вельських незвично відвідувати іноземні королівські весілля, пара має сильний особистий зв’язок із Йорданією. Кейт жила там зі своєю родиною у віці від двох до чотирьох років через роботу її батька Майкла в BritishAirways, а принца Вільяма приймав спадкоємний принц Хусейн під час його візиту до Йорданії в 2018 році. У 2021 році пара поділилася фотографіями, на яких вони відпочивали в Йорданії з принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї, демонструючи свою прихильність до країни.

Elie Saab осінь-зима 2017/2018
Elie Saab осінь-зима 2017/2018

Вільям і Кейт, яких вітали король Абдалла II і королева Йорданії Ранія, були не єдиними присутніми на весіллі високими закордонними гостями: також були помічені принцеса Беатріс із чоловіком ЕдоардоМапелліМоцці, кронпринц Фредерік і кронпринцеса Марія Данська. Перша леді Джилл Байден теж була на весіллі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.