До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кендалл Дженнер у CULTNAKED

Одним з найулюбленіших брендів Кендалл Дженнер є CULTNAKED. Українська марка стала відома у всьому світі завдяки своїм продуманим, комфортним і сексуальним дизайнам, які мають ідеальну посадку на будь-якій фігурі. Днями Дженнер завітала до Далласа на вечірку її бренду текіли 818 в південноазійському ресторані Komodo. Для виходу модель вибрала штани PERIDOT KILLA з високою посадкою і топ-бандо з веганської шкіри в оливковому кольорі з випраним ефектом, що надає образу вінтажного стилю. Кендалл поєднала костюм з чорним шкіряним ременем і сумкою через плече.

@komododallas
@komododallas

Реклама

CULTNAKED — український бренд одягу, заснований дизайнеркою Мері Фуртас у 2018 році. Штани KILLA і топ-бандо з веганської шкіри є культовим дизайном бренду, представленим у різних кольорах, зокрема коричневому, рожевому, чорному і бежевому. Штани підходять і високим, і низьким дівчатам, оскільки їхню довжину можна регулювати, а рельєфне бандо щільно облягає тіло, підкреслюючи силует. Серед знаменитостей, які вдягають речі бренду, — Аріана Гранде, Джордан Данн, Жизель Олівейра, Джесс Гант, Керолайн Вріланд, Дана Нозім і Ельза Госк.

@komododallas
@komododallas

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.