До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гайді Клум у сукні з принадною шнурівкою

Не можна недооцінювати незаперечну силу суконь з вирізами. Знаменитості вибирають подібні сукні як вбрання на весілля до друзів, наприклад Кендалл Дженнер, і відвідують вечірки у звабливих образах з вирізами (досить згадати виходи Дуа Ліпи). До списку знаменитостей, які використовують цю дражливу тенденцію, тепер долучилися супермодель Гайді Клум. Щоб показати свою жовту сукню Dundas з ефектним вирізом і шнурівкою, Гайді спершу завантажила відео в Instagram, а потім поділилася серією знімків, які швидко вподобали її вісім мільйонів підписників. У своєму дописі 48-річна супермодель зазначила, що це тепер її улюблена нова сукня. Не дивно, адже вона дуже личить Клум.

Неймовірно жіночні й звабливі сукні Пітера Дандаса, що їх обожнюють багато які знаменитості, мають надзвичайно привабливий ефект, завдяки чому його лінія одягу прет-а-порте швидко потрапила до А-списку. Від часу запуску однойменного лейблу у 2017 році запаморочливі дизайни Дандаса заполонили червону доріжку. Актриса Джоді Тернер-Сміт з’явилася в канарково-жовтій сукні Nirvana, а Гейлі Бібер зчинила фурор у соціальних мережах, коли в липні 2021 року вибрала коротку чорну версію образу зі шнурівкою, влучно названого "головною сукнею літа".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.