До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гайді Клум у сукні українського бренду Level Couture

12 грудня в Лос-Анджелесі відбулася прем’єра нового науково-фантастичного фільму Джеймса Кемерона "Аватар: Шлях води". На червоній доріжці з’явилося багато знаменитостей, які зіграли головні ролі у фільмі, проте вся увага була прикута до Гайді Клум. Німецька супермодель для врочистого виходу вибрала невагому сукню з напівпрозорого сріблястого тюлю українського бренду Level Couture. Асиметричний образ з високим розрізом біля стегна, скульптурними деталями й частково прозорими вставками створював оптичну ілюзію води на її тілі.

Гайді Клум
Гайді Клум

Реклама

Свій образ, який створює своєрідний силует водоспаду, Гайді доповнила прозорими туфлями на підборах і гладкою зачіскою, що імітує ефект мокрого волосся. Тим часом її чоловік Том Каулітц позував на червоній доріжці поруч із Клум у срібному образі: брючній двійці, блискучій сорочці та чорному взутті.

Гайді Клум і Том Каулітц
Гайді Клум і Том Каулітц

Бренд Lever Couture давно популярний серед світових знаменитостей. Раніше в блакитній сукні марки в об’єктиви фотокамер потрапила голлівудська акторка Міла Йовович на гала-вечері в Каннах та українська співачка Тіна Кароль у Токіо. Серед прихильниць бренду також Леді Ґаґа, Гвен Стефані, Дженніфер Лопес, Меган Фокс і багато інших.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.