До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Джулія Робертс у Valentino

Джулія Робертс стала ще однією знаменитістю, яка не встояла перед тим самим рожевим Valentino – насиченим, зухвалим, привабливим, і вдягнула вбрання в цьому кольорі на прем’єру свого нового фільму "Квиток до раю", в якому зіграла із Джорджем Клуні. На лос-анджелеській прем’єрі зірка з’явилася в сукні до підлоги з глибоким декольте та рукавами-ліхтариками. Фірмова усмішка актриси ідеально пасувала до наймоднішого відтінку цього року.

Джулія Робертс

Зі свого боку Джордж Клуні вибрав костюм сірого делікатного відтінку, з ледь помітним сяянням. Його стриманий образ став чудовою противагою яскравості Робертс.

Реклама
Джулія Робертс і Джордж Клуні

Нагадаємо, що рожевий відтінок, який створив П’єрпаоло Піччолі, креативний директор Valentino, тепер уже має власну назву PP Pink. Майже повністю рожеву колекцію італієць показав близько року тому. Тоді таке рішення він прокоментував як спосіб усунути всі відволікальні чинники й допомогти глядачам зосередитися на деталях і силуетах. На думку дизайнера, рожевий також уособлює в собі таку свободу, якою, мабуть, не наділений жоден інший колір. І приклад сяйливої Джулії ідеальне тому свідчення.

Джулія Робертс
Джулія Робертс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.