До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Дженніфер Лопес у Valentino

Якщо роман Дженніфер Лопес і Бена Аффлека відновив почуття ностальгії за нульовими, то останній вихід зірки з борту яхти, на якій вона святкувала свій день народження, підтвердив, що Джей Ло — сучасна трендсетерка. Замість стилю 2000-х, що відсилають до культової сукні з тропічним принтом Versace, Лопес з’явилася в шовковому костюмі з хустковим орнаментом з колекції Valentino. Також Дженніфер змінила свої святкові еспадрильї на танкетці на піняво-білі босоніжки на високих підборах, які свідчили про те, що зірка повертається до роботи в США. Грайливі сумки з рафії, серед яких аксесуари Dolce Box і Valentino Escape, було замінено на легендарну сумку Hermès Birkin, що підкреслює статус співачки.

Дженніфер Лопес у Valentino

Задовгий локдаун спровокував повернення тренду на зручний одяг, тому спортивні речі, а також комфортні домашні шовкові піжами повернулися в повсякденний арсенал модниць. Якщо ви хочете мати цього літа такий самий невимушений, але водночас стильний вигляд, як у Джей Ло, радимо придбати шовковий ансамбль з геометричним принтом. Доповнити образ можна як босоніжками на підборах, так і актуальними сандалями або в’єтнамками.

Дженніфер Лопес у Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.