До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Дженніфер Лопес у спортивному костюмі Pangaia

В останні місяці модний бренд Pangaia збільшив свою армію шанувальників. Слідом за Гейлі Бібер, Джиджі Гадід, Ельзою Госк і Сарою Джесікою Паркер серед фанатів опинилася Дженніфер Лопес. Цього тижня Джей Ло потрапила в об’єктиви папараці в Лос-Анджелесі. Вона була в культовому спортивному костюмі бренду, що складається з джогерів і толстовки. Лопес віддала перевагу пастельно-лавандовому відтінку й доповнила образ кросівками John Geiger 003 та сумкою Coach Tabby кремового кольору.

Дженніфер Лопес

Бренд Pangaia недарма так люблять знаменитості й модниці. В основі концепції марки — виготовлення речей з екологічних матеріалів і відходів. Вони вже мають пуховики, всипані польовими квітами, самоочищувальні футболки з морських водоростей і багато іншого. "Виготовлення матеріалів із чого завгодно — від бананів і кави до ананасів, винограду і яблук — це те, що нас надихає", — розповідає Марія Срівастава, бренд-директорка Pangaia. Дженніфер Лопес явно імпонує така концепція. Раніше її бачили в небесно-блакитному спортивному костюмі. Серед прихильниць бренду також такі модниці, як Леоні Ганне, Перніль Тейсбек, К’яра Ферраньї та багато інших дівчат.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.