До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове фото королеви Єлизавети II й принца Філіппа

Сьогодні, 10 червня, принц Філіпп святкує свій день народження — йому сповнюється 99 років. На честь цієї події Букінгемський палац опублікував новий офіційний портрет подружжя після початку карантину. На знімку королева Єлизавета II й принц Філіпп позують у дворі Віндзорського замку. На іменинникові вдягнений темно-синій елегантний двобортний піджак, біла сорочка і яскрава краватка, тим часом Єлизавета вибрала небесно-блакитну сукню, усипану жовтими квітами Angela Kelly, і перлове намисто.

Принц Філіпп планує провести своє свято у Віндзорському замку. Через пандемію коронавірусу його близькі не зможуть приїхати особисто привітати його, але вони поспілкуються через відеозв’язок і передадуть свої теплі привітання герцогу Единбурзькому. Попри деякі послаблення карантину у Великій Британії, королівська сім’я ухвалила рішення все ще дотримувати режиму самоізоляції й не наражати нікого на небезпеку. Для королеви Єлизавети II й принца Філіппа спільне проживання у Віндзорі на карантині, майже без сторонніх людей, стало найтривалішим за період їхніх стосунків, а вони разом вже понад 70 років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.