До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Пріянки Чопри в червоних сукнях

Що сміливіше, то краще — мантра стилю Пріянки Чопри. Від суконь з глибоким викотом і лелітками до яскравого квітчастого вбрання Richard Quinn — всі її модні рішення спрямовані на те, щоб заявити про себе. Окрім барвистих принтів та сліпучого кольору металік, вона полюбляє найефектніший відтінок — червоний.

Пріянка Чопра в сукні Alex Perry

Пріянка Чопра обожнює червоний колір, який, безперечно, дуже личить смаглявій чорнявці. Вона навіть додала дві червоні сукні до своїх весільних убрань, коли виходила заміж за Ніка Джонаса у 2018 році. Для індуїстської церемонії Чопра вибрала червону лехенгу Sabyasachi Mukherji, доповнену діамантовою прикрасою на голову Chopard і складним намистом з етичного білого золота. Однак мало хто знає, що в Пріянки на весіллі була ще яскраво-червона сукня Christian Dior, яка складалася з пишної спідниці й вузького ліфа. Лаконічну сукню наречена обіграла 16-каратною прикрасою Chopard, включно з діамантовою краплею на лобі. Так що пропонуємо поповнити свій гардероб не лише маленькими чорними сукнями в стилі Дженніфер Еністон, а й придивитися до червоних суконь, надихнувшись сміливими образами Пріянки Чопри.

Реклама

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.