До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний карантин: 10 образів моделі Жізель Олівейри

Популярність до бразильської моделі Жізель Олівейри прийшла 2017 року, коли вона взяла участь у щорічному шоу Victoria's Secret. За цей час амбіційна дівчина змогла не тільки сподобатися модним редакторам і брендам (в її портфоліо співпраця з Vogue Mexico, Dolce & Gabbana, MAC Cosmetics, Etam, Elie Saab і багато інших), але й зібрати у себе в Instagram чималу армію шанувальників — зараз на неї підписано приблизно 1,3 мільйона осіб.

Жізель Олівейра

Карантин у Жізель Олівейри вийшов по-справжньому казковим — у заміському будинку в штаті Коннектикут. Не втрачати форму їй допомагають постійні пробіжки й прогулянки в лісі із собакою, на терасі вона нерідко влаштовує сонячні ванни, а в саду знімає модні карантинні образи. До речі, знайома бразильська зірка і з українськими брендами. В її гардеробі помічено капелюхи Ruslan Baginskiy і піжама Sleeper з пір’ям.

Реклама

<b>Gizele_Oliveira</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.