До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні синьо-жовті виходи знаменитостей у Каннах на підтримку України

Нині у Франції відбувається 75-й ювілейний міжнародний Каннський кінофестиваль. Цього року можна помітити на Лазуровому узбережжі безліч знаменитостей, які нагадують усьому світу про війну в Україні, яку три місяці тому розпочала росія. Щоб підтримати українців, зірки виходять на червону доріжку в синьо-жовтих образах, що відсилають до відтінків нашого національного прапора. Vogue.ua зібрав 10 ефектних виходів гостей Каннського кінофестивалю на підтримку України.

Блогерка Саша Рей у Milla Nova

21 травня Тільда Свінтон на пресконференції стрічки "Три тисячі років туги", де вона виконала головну роль, з’явилася у вбранні із символічними для України кольорами. Тільда вибрала блакитну сукню-сорочку вільного крою Alaïa та жовтий клатч Loewe. Тим часом американська актриса Шерон Стоун прийшла отримати гуманітарну нагороду Better World Fund 2022 в шовковій синій блузі, лаконічному синьому костюмі й атласних туфлях такого ж кольору, а потім під час позування розкрила піджак, де було видно яскраву жовту підкладку. Також привернула увагу до України й висловила свою підтримку співачка з Литви Гінта Кубіліуте, вибравши для червоної доріжки пастельно жовту сукню з тюлю з багатошаровими воланами, яку вона доповнила блакитним клатчем зі стразами. Варто зазначити, що Литва дуже дружньо ставиться до України.

Реклама
Тільда Свінтонн в Alaïa
Шерон Стоун
Гінта Кубіліуте

Поки одні зірки вибирали двоколірні сукні у відтінках національного прапора України, інші гості зробили ставку на парні образи. Зокрема, голлівудська акторка українського походження Мілла Йовович вибрала блакитну сукню від українського бренду Lever Couture для благодійного заходу від amfAR у Каннах. Акторка з’явилася в невагомій сукні в дрібну сіточку з відкритими плечима та розрізом спереду. Пару Міллі склала її дочка Евер, яка позувала фотографам у ніжно-жовтій сукні поряд з мамою. Разом у них склався дуже патріотичний образ. Також парні образи на підтримку України підібрали дві румунські актриси Мара Бугарін та Мара Вікол. Дівчата вийшли на фотокол фільму "Метроном" у головних кольорах 2022 року – жовтому й синьому.

Мілла Йовович у Lever Couture з донькою Евер
Блогерка Саша Рей у Diamant Blanc
Євгенія Гордієнко

На прем’єру ігрового фільму "Памфір" українського режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука, головну роль у якому зіграла Соломія Кирилова, актриса вдягла патріотичну сукню від українського дизайнера Івана Фролова. Вбрання, яке пошили спеціально для прем’єри фільму на Каннському кінофестивалі у двох кольорах – нюдовому й ніжно-блакитному, перегукувалося з прапором України. Доповнили цей казковий образ тонкі рукавички з фатину та мінісумка.

Соломія Кирилова во Frolov
Марія Чаплін в Oksana Karavanska
Мара Бугарін та Мара Вікол

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.