До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Фокс вибирає український бренд CULTNAKED

Актриса Меган Фокс, яка за останні кілька місяців перетворилася на одну з найбільш обговорюваних і стильних знаменитостей, знову підтвердила свій зірковий статус і вміння мати ефектний вигляд — на вечірці Bud Light Super Bowl Music Fest вона з’явилася в образі українського бренду CULTNAKED.

Фокс вибрала сет з екошкіри насиченого фіолетового відтінку, що складається зі штанів кльош з високою посадкою і топу без бретельок. Цей комплект — одна з найпопулярніших позицій в асортименті CULTNAKED. Минулого року ці штани в різних кольорах ми вже могли побачити на таких зірках, як Кендалл Дженнер і Аріана Гранде. До того ж остання в них навіть знялася в одному з кліпів.

Реклама

Нагадаємо, CULTNAKED — марка, що з’явилася 2018 року у Львові. Заснувала її Мері Фуртас, яка акцентує на сексуальному й водночас комфортному одязі, а першим гітом бренду стала спідниця-шорти, в якій справді зручно танцювати. Серед знаменитостей, що вдягають речі CULTNAKED, — Аріана Гранде, Керолайн Вріланд, Нормані, Хлоя Бейлі, Джозі Кансеко, Джордан Грант, Жасмін Тукс і Ельза Госк.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.