До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мадонна в капелюсі українського бренду Ruslan Baginskiy

16 серпня Мадонні виповнюється 60 років, а за кілька тижнів до ювілею італійський Vogue представив новий серпневий номер, який прикрасила американська співачка.

Vogue Italy, серпень 2018

Позує Мадонна для Vogue Italy на вулицях Лісабона, де живе з дітьми вже кілька місяців, фотографам Мерту Аласу і Маркусу Пігготу. Називається зйомка "Тільки один день з життя", а креативний директор журналу Джованні Б'янко розповідає, що співачка, практично, сама стала її стилістом. Контролювала весь процес і кожен образ повинен був отримати її особисте схвалення. Так, крім вбрання Dior, Prada, Dolce & Gabbana, Fendi, Rochas, Miu Miu в зйомці можна помітити капелюх українського бренду Ruslan Baginskiy.

Реклама
Кадр із зйомки "Тільки один день з життя", Vogue Italy, серпень 2018

Його автор Руслан Багінський розповідає, що створений капелюх спеціально для цього проекту: "Напередодні зйомки наша команда отримала запит від стиліста Ейоба Йоганнеса – як, зазвичай і буває, питання було термінове і невідкладне, тому чемодан різних головних уборів в Лісабон ми доставили особисто". В результаті відібрали два капелюхи. Наприклад, на чорній федорі вишиті серця, стріли, фрази з знакових пісень і назва нової композиції – Beautiful Game з нового альбому, а коричневий солом'яний канотьє припав до душі доньці співачки – Мерсі Джеймс.

Кадр із зйомки "Тільки один день з життя", Vogue Italy, серпень 2018
Vogue Italy, cерпень 2018

Це не перший капелюх Ruslan Baginskiy в гардеробі Мадонни. Цього літа співачку неодноразово можна було помітити в головних уборах Made in Ukraine.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.