До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Сари Джессіки Паркер для Met Gala

Цього року для Сари Джессіки Паркер вихід на червону килимову доріжку Met Gala довжиною 150 футів стане ювілейним десятим. Обрана тема – "Божественні тіла: Мода і Католицизм" вже обіцяє безліч яскравих виходів і, абсолютно точно, Паркер розкриє її особливим способом. В очікуванні Met Gala, Vogue.ua зібрав сім найефектніших образів актриси, обраних для балу.

Met Gala 2015

2015 року тема балу звучала так: "Китай: Задзеркалля". Сара Джессіка вдягнула головний убір, який, наче палахкотів над її головою вогненним полум'ям, його вона доповнила чорною атласною сукнею H&M.

Реклама
Met Gala 2014

2014 року Паркер одягла розкішне біле плаття, розшите чорними стрічками, Oscar de la Renta, про що красномовно повідомляв червоний надпис на його подолі. Тема балу і виставки звучала: "Charles James: Beyond Fashion" і була присвячена першому кутюр'є Америки, Чарльзу Джеймсу. Сукня дивилась, як ідеальна цитата творчості дизайнера.

Met Gala 2013

Провокаційна виставка "Punk: Chaos to Couture" продиктувала актрисі наступне вбрання: головний убір з пір'я Philip Treacy, схожий на справжній панковий, вона доповнила сукнею Giles. Цікава деталь – щоб не пом'яти "капелюха", прямуючи в Музей мистецтв Метрополітен, Сара була змушена сидіти на підлозі машини.

Met Gala 2012

2012 рік, тема балу – "Скіапареллі і Прада: Неможливі розмови". Сара Джессіка Паркер представила ніжний і жіночний образ. Сукня Valentino, сумка VBH, туфлі Manolo Blahnik, а також прикраси Fred Leighton і VBH – філософський коктейль з ідей Міуччі та Ельзи.

Met Gala 2011

Відкриттю неймовірної виставки "Александр Макквін: Дика краса" передував бал, на який Сара Джессіка, як відданий друг дизайнера, одягнула розшиту кристалами сукню Alexander McQueen.

Met Gala 2010

Для балу 2010 року, Сара Джессіка вдягнула сяючу сукню Halston Heritage. Такий вибір був не випадковим. Актриса в той період часу була амбассадором та консультантом бренду по дизайну.

Met Gala 2006

Одним з найбільш пам'ятних образів актриси стала сукня з тартана на одне плече Alexander McQueen, вибрана для балу Met Gala 2006 року під назвою "Англоманія: Традиція і трансгресія британської моди".

За матеріалами Vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.