До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Якою є друга весільна сукня принцеси Євгенії

Якщо для офіційної частини весільної церемонії, яка відбувалась в каплиці Святого Георга, принцеса Євгенія обрала пишну сукню британського бренду Peter Pilotto, то для вечірніх гулянь вона воліла вбрання американського дизайнера Зака Позена. Його ще називають королем вечірньої моди в США.

Джек Брунсбенк і принцеса Євгенія

Головна риса цієї сукні – відтінок. Наречена і дизайнер вирішили відмовитися від білого кольору, а обрати відтінок курної троянди, стриманий і шляхетний. Позен розповідає, що на цей вибір його надихнула природа в околицях Віндзора. Зшите плаття з гладкого блискучого шовку, який хвилями спадає вниз. Зона талії і декольте підкреслена за допомогою складного драпірування. На відміну від денної сукні авторства бренду Peter Pilotto, що відкривала плечі і спину, тут все було максимально закрите.

Реклама

Нагадаємо, що весілля принцеси Євгенії та її коханого Джека Брунсбенка, які зустрічалися сім років, минуло 12 жовтня в каплиці святого Георга, на території Віндзорського замку. Всього на церемонію було запрошено близько 800 гостей, що перевищує кількість запрошених на весілля двоюрідного брата Євгенії, принца Гаррі. Перша сукня для нареченої створена британським брендом Peter Pilotto, а серед її характерних рис – відкрита спина, що оголює шрами нареченої після операції, пов'язаної зі сколіозом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.